500 €.

.

Shiten 1 hektar 55 ari toke ne Bablak ne Ferizaj. Ndërkohë, çmimi i një kilogrami të arit tani sillet deri 55 mijë euro, nga 51 mijë sa ishte më 2021, e 47 mijë sa ishte në vitin 2020.

Sep 5, 2020 · Lexo Edhe: Apo ndryshe, 1 kg ari kushton 55 mijë euro.

ne si biznes kemi filluar punën pas lirimit të masave dhe se kemi vërejtur se shumë qytetarë kanë filluar shitjen e arit nëpër argjentari për nevojat personale, përfshirë edhe për sëmundje”, u shpreh një prej argjentarëve në kushte anonimiteti.

. Rritja e çmimit të arit nëpër bursat ndërkombëtare javën e kaluar ka ndikuar shumë edhe në çmimet e arit në Kosovë, thonë artarët. .

/BE.

. Edhe në bursat ndërkombëtare. 71 euro.

Enver Pakashtica, kryetar i Shoqatës së Artarëve të Kosovës, thotë se gjatë vitit 2021, çmimi i arit është rritur në 51 mijë euro për kilogram, nga 47 mijë euro sa ka. .

Lajm i keq per te gjithe personat qe kane llogari ne Raiffeisen Bank.

Shitet Toka me sipërfaqe prej 10 ari në.

. me nje siperfaqe totale prej 500m2.

Land / Land Shiten 1 hektar 25 ari toke ne Begracë te Ferizajt. 11,000.

.
Fushë Kosovë Sot, 10:36.

.

.

Lajm i keq per te gjithe personat qe kane llogari ne. . .

Burimi:gjirafa. Sipas artarëve në kryeqytet, para pandemisë çmimi i arit ishte për 5 euro më lirë për gram, ndërsa tani një gram kushton prej 45 e deri në 55 euro. “Për momentin grami është 45 deri 55 euro për gram. Aug 22, 2020 · class=" fc-falcon">By. /BE.

Shitet 5 Ari Toke ne Lagjen Qendresa.

5 foto. 1 ari tok ponume kosov sa kushton dhe njoftime per prona ne shitje, trualli ose toke bujqesore si dhe truall ose toke shitet toke ne dhermi truall ne kamez truall shitje ne.

/BE.

Rritja e çmimit të arit nëpër bursat ndërkombëtare javën e kaluar ka ndikuar shumë edhe në çmimet e arit në Kosovë, thonë artarët.

.

Sipas artarëve në kryeqytet, para pandemisë çmimi i arit ishte për 10 euro më lirë për gram, ndërsa tani një gram po kushton prej 50 e deri në 55-56 euro.

.